Interieuradvies – Je slaapkamer goedkoop een make-over geven

Interieuradvies - Je slaapkamer goedkoop een make-over geven

Je slaapkamer is aan de beurt maar, hoe pak je dat het beste aan? Hier zijn natuurlijk veel verschillende manieren voor te vinden. Zo zou je een stylist voor je interieur in omgeving Den Haag in kunnen schakelen maar, heb je daar het budget wel voor? Een stylist kan je hier heel goed bij helpen, zeker wanneer jij al een duidelijk plan hebt. Heb je al een stylist ingeschakeld of twijfel je nog? Wij geven hieronder een aantal tips voor het veranderen van je slaapkamer, die goed in je plan zouden kunnen passen.

Geen saaie muren meer

Vaak zijn de muren in een slaapkamer wit, en dit kan zorgen voor een saaie uitstraling, terwijl dit helemaal niet nodig is! Verf de muur achter het bed bijvoorbeeld eens in een andere kleur, of ga voor de hele kamer. Wil je ook nog wat wit behouden in de kamer? Dan kun je er voor kiezen de muren tot de helft te schilderen in een andere kleur. Je zet dan horizontaal een streep op een hoogte die jij mooi vindt, en alles daaronder schilder je in een andere kleur. rlid.nl

Oude spullen opknappen

Heb je spullen in slaapkamer staan die niet meer zo mooi passen bij de nieuwe kleur op de muren? Dan hoef je deze niet gelijk te vervangen, zeker niet als ze nog gewoon goed zijn. Je favoriete spiegel bijvoorbeeld, daarvan kun je heel makkelijk de lijst een andere kleur geven zodat hij weer bij je interieur past. En omdat je maar een klein beetje nodig hebt hoef je maar een klein potje te kopen.

Ga je nou je kledingkast of misschien zelfs wel je bed schilderen, dan heb je natuurlijk meer verf nodig. Wil je het budgetvriendelijk houden, kijk dan eerst eens via de vele Facebook groepen of daar iemand is die verf aanbiedt in de kleur die bij jouw kamer past. Of houd natuurlijk de aanbiedingen bij de bouwmarkten en online in de gaten.

Op schattenjacht gaan

Zijn er toch meubels of accessoires waar je niet meer helemaal tevreden over bent, dan is het tijd om op zoek te gaan naar iets anders. Ook dit kan al heel goedkoop, bij de kringloop binnenhuisarchitect den haag. Belangrijk om te onthouden is dat niet de kleur moet kloppen, maar het model. Zeker bij een nachtkastje of een kledingkast, want deze kun je gewoon zelf schilderen. Ook nieuwe handgrepen zijn zo geregeld. Het enige dat jou aan moet spreken is de stijl van het product. En als dan de rest ook nog klopt, is dat natuurlijk mooi meegenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *