10 best bewaarde geheimen voor het kopen van een huis

Haal het beste uit uw geld met deze handige tips voor het kopen van huizen.

Koop geheim # 10: houd je geld waar het is
Het is niet verstandig om grote aankopen te doen of uw geld ongeveer drie tot zes maanden te verplaatsen voordat u een nieuw huis koopt. U wilt geen grote kansen nemen met uw kredietprofiel. Leners moeten zien dat je betrouwbaar bent en ze willen een complete papierspoor, zodat ze je de beste lening kunnen krijgen. Als u nieuwe creditcards opent, teveel schuld opneemt of veel items voor grote tickets koopt, gaat u moeilijk om een ​​lening te krijgen.

Koop geheim # 9: Krijg vooraf goedgekeurd voor uw huislening
Er is een groot verschil tussen een koper die vooraf gekwalificeerd is en een koper die een vooraf goedgekeurde hypotheek heeft. Iedereen kan vooraf gekwalificeerd zijn voor een lening. Het krijgen van vooraf goedgekeurde middelen betekent dat een kredietgever al uw financiële informatie heeft bekeken en ze hebben u laten weten hoeveel u zich kan veroorloven en hoeveel ze u zullen lenen. Vooraf goedgekeurd, bespaart u veel tijd en energie, zodat u niet rondloopt kijken naar huizen die u niet kunt veroorloven. Het geeft u ook de mogelijkheid om rond te winkelen voor de beste deal en de beste rente. Doe je onderzoek: Lees over de onkosten van de junk, verwerkingskosten of punten en zorg ervoor dat er geen verborgen kosten in de lening zijn.

Koop geheim # 8: Vermijd een grensgeschil
Het is absoluut noodzakelijk om een ​​onderzoek op uw woning te maken, zodat u precies weet wat u koopt. Om precies te weten waar uw eigendomslijnen zijn, kunnen u redden van een potentieel geschil met uw buren. Ook uw woningbelasting is waarschijnlijk gebaseerd op hoeveel onroerend goed u heeft, dus het is best om een ​​nauwkeurige kaart op te stellen.

Koop Secret # 7: Probeer de markt neem tijd
Niet obsesseren met het proberen om de markt te betalen en om uit te vinden wanneer is de beste tijd om te kopen. Het proberen om de woningmarkt te anticiperen is onmogelijk. De beste tijd om te kopen is wanneer je je perfecte huis vindt en je kan het veroorloven. Onroerend goed is cyclisch, het gaat omhoog en het gaat omlaag en het gaat weer op. Dus, als je proberen te wachten op de perfecte tijd, ga je waarschijnlijk mis.

Koop geheim # 6: Groter is niet altijd beter
Iedereen is getrokken naar het grootste, mooiste huis op het blok. Maar groter is meestal niet beter als het gaat om huizen. Er is een oud gezegde in onroerend goed dat zegt dat het grootste, beste huis op het blok niet koopt. Het grootste huis heeft alleen een beroep op een zeer klein publiek en u wilt nooit potentiële kopers beperken wanneer u opnieuw gaat verkopen. Uw huis gaat alleen maar zo hoog in waarde als de andere huizen om u heen. Als u 500.000 dollar betaalt voor een huis en uw buren 250.000 dollar betalen naar 300.000 dollar, dan is uw waardering beperkt. Soms is het best om het ergste huis op het blok te kopen, want het ergste huis per vierkante voet verhandelt altijd voor meer dan het grootste huis.

Koop geheim # 5: Vermijd slaapkosten
Het verschil tussen huur en huisbezit is de slaapkosten. De meeste mensen concentreren zich gewoon op hun hypotheekbetaling, maar zij moeten ook zich bewust zijn van de overige kosten, zoals vastgoedbelasting, utilities en huiseigenarenverenigingskosten. Nieuwe huiseigenaren moeten ook bereid zijn om te betalen voor reparaties, onderhoud en potentiële verhogingen in onroerend goed en belasting. Zorg ervoor dat u voor de kosten van de slaapkosten begroet, zodat u overdekt bent en dat u uw huis niet zal verliezen.

Koop geheim # 4: U koopt een huis – niet uitgaan van emoties
Het kopen van een huis op basis van emoties gaat gewoon om je hart te breken. Als je verliefd bent op iets, kan je uiteindelijk een aantal slechte financiële besluiten maken. Er is een groot verschil tussen je emoties en je instincten. Door je instincten te doen, betekent dat je herkent dat je een goed huis krijgt voor een goede waarde. Om met je emoties te gaan, wordt geobsedeerd met de verfkleur of de achtertuin. Het is een investering, blijf kalm en wees verstandig.

Koop geheim # 3: Geef je huis een fysieke controle
Wilt u een auto kopen zonder te controleren onder de kap? Natuurlijk zou je dat niet doen. Huur een huisinspecteur. Het kost ongeveer 200 dollar, maar kan uiteindelijk u duizenden besparen. De verantwoordelijkheid van een huisinspecteur is om u informatie te verstrekken, zodat u kunt beslissen of u wilt kopen of niet. Het is echt de enige manier om een ​​onbevooroordeelde mening van derden te krijgen. Als de inspecteur problemen ondervindt bij het huis, kunt u het als onderhandelingsinstrument gebruiken om de prijs van het huis te verlagen. Het is beter om het geld aan de voorkant van een inspecteur te besteden dan om later te achterhalen moet je een fortuin uitgeven.

Koop geheim # 2: De geheime wetenschap van het bieden
Uw openingsbod moet gebaseerd zijn op twee dingen: wat je kunt veroorloven (omdat je jezelf niet wilt overboden) en wat je echt gelooft dat het onroerend goed de moeite waard is. Maak uw openingsbod iets dat eerlijk en redelijk is en zal de verkoper niet volledig beledigen. Veel mensen denken dat ze de eerste keer dat ze een bod doen, lager moeten gaan. Het hangt allemaal af van wat de markt destijds doet. U moet kijken naar welke andere woningen er in die buurt zijn gegaan en u wilt een gemiddelde prijs per vierkante voet krijgen. Het op maat maken van een huis op een prijs per vierkante voet basis is een geweldige equalizer. Zie ook of de buren plannen hebben om een ​​nieuwe toevoeging of een basketbalveld of tennisbaan op te zetten, iets dat de waarde van de woning in de weg kan afbreken.

Vandaag zijn er zoveel verkopers achter in hun eigendomsbelasting en als u die waardevolle informatie hebt, geeft u u een goede kaart om een ​​goede deal te onderhandelen. Om erachter te komen, ga naar het kantoor van de graafschrijver.

Verkopers respecteren een bod dat een ongebruikelijk nummer is en zal het serieuzer nemen. Een mooi rond nummer klinkt als elk ander bod daarbuiten. Wanneer u meer specifiek krijgt, zullen de verkopers denken dat u de aanbieding zorgvuldig heeft gedacht.

Koop Geheim # 1: verken de buurt
Voordat je koopt, krijg de lek van het land – laat vallen bij ochtend middag en nacht. Veel huiskopers zijn volledig verward omdat ze dachten dat ze het perfecte huis vonden, alleen om erachter te komen dat de buurt niet voor hen was. Rijd door het huis op alle uren van de dag om te zien wat er in de buurt gebeurt. Doe je regelmatige pendel vanuit het huis om er zeker van te zijn dat je het dagelijks kunt behandelen. Ontdek hoe ver het is naar de dichtstbijzijnde supermarkt en andere diensten. Zelfs als u geen kinderen hebt, onderzoek de scholen omdat het op een zeer grote manier de waarde van uw huis beïnvloedt. Als u een huis koopt in een goede school wijk versus slechte school wijk, zelfs in dezelfde stad, kan de waarde zo veel als 20 procent beïnvloed worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *